Acompanyart: taller d' arteràpia per a infants i adolescents - àrtia
17985
post-template-default,single,single-post,postid-17985,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-14.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Acompanyart: taller d’ arteràpia per a infants i adolescents

Taller d’ Arteràpia per a infants i adolescents d’ Octubre de 2018 a Juny de 2019, on poder aprendre a gestionar les emocions, expressar amb llibertat el que sents i penses, en un entorn segur i sense judici. 

Aquest és un espai per a prendre a comunicar i relacionar-se amb llenguatges alternatius al verbal, anar més enllà en els propis recursos i anar trobant el teu lloc en el món. El treball individual es potencia amb el grupal, sostingut i acompanyat per la psicoterapeuta artística en una relació terapèutica que conté tot el procés.

Esl grups son reduïts i son benvinguts infants i adolescentes de totes les edats i condicions, potenciant un espai d’ integració i aprenentatge personal entre tots els membres.

A final de curs, s’ ofereix una sessió grupal amb els pares on els nens/es i adolescentes transmeten a les seves families allò que volen del seu propi procés o/i obres, generant un espai d’ escolta i diàleg mutu en el nuncli familiar i grupal.

Per a més informació podeu sol·licitar-la a contactes.

Consulta també per les sessions individuals d’ Arteràpia.