Taller d' Arteteràpia per a nens/es i adolescents amb NEE - àrtia
17956
post-template-default,single,single-post,postid-17956,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-14.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Taller d’ Arteteràpia per a nens/es i adolescents amb NEE

En el curs 2015-2016 vam iniciar la nostra col·laboració amb l’ Escola Àuria a Igualada, realitzant tallers setmanals d’ Arteteràpia amb grups de 8 a 9 nens/es i adolescents de diferentes edats i dificultats, fins al 2018.

Els tallers van ser d’ 1 hora de duració, en una aula lluminosa, posant a disposició tot el material plàstic i habilitant un lloc per a l’ expressió corporal o altres activitats que necessitessin de moviment.

Es va optar per a l’ expressió lliure, deixant a cada persona trobar el seu propi llenguatge i manera d’ explorar (se). Els grups no varen ser homogenis pel que fa a les dificultats presentades, la qual cosa va donar peu a una gran riquesa en el compartir grupal.

Tot això va ser sostingut en un marc d’ alta contenció y relació vincular terapèutica, el que va permetre grans avanços personals tant en l’ expressió i comunicació com en la regulació de la conducta d’ aquells casos que presentaven una alteració severa.

Tot el material i processos creatius personalitzats, així com les interaccions personals i grupals van ser de gran valor i aprenentatge tant personal com professional per a tots els que vam participar en el projecte. El recolzament i implicació de la directora, psicòloga i tutors del centre varen ser fonamentals per al seguiment amb èxit de tot el procés. Des d’ aquí, GRÀCIES.