CURSOS PER A GRUP DE MESTRES DE L' ANOIA - àrtia
17944
post-template-default,single,single-post,postid-17944,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-14.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

CURSOS PER A GRUP DE MESTRES DE L’ ANOIA

Des de 2017 hem realitzat dos edicions per a l’ Escola d’ Estiu, organitzada per el Grup de Mestres de l’ Anoia i amb el suport del Departament d’ Ensenyament de la Generalitat de Catalunya:

  • Curs de Gestió Emocional: recursos aplicables per a docents (2017, 38ª Edició).
  • Curs de Gestió de Conflictes i Relacions Humanes Saludables (2018, 39ª Edició).

Ambdós cursos van ser de caràcter teòric i pràctic, de 15 hores de durada repartides en una setmana i amb una participació totalment entregada pels més de 25 alumnes entre les dues formacions.

De l’ edició 39ª va sorgir l’ impuls de crear un grup amb tots els participants i la formadora per a seguir en contacte amb la finalitat de fer un treball en xarxa entre professionals de diferents disciplines que treballem amb menors, per a un acompanyament de major profunditat des de cadascuna de les parts i per a obrir-nos a un espai comú que ens proporcioni el compartir i enriquir la nostra atenció professional. Des d’ àrtia pensem que el treball transdisciplinar és l’ atenció humana del futur. 

Les valoracions van ser molt possitives i la trobada meravellosa i de creixement per a tots els que vam ser-hi. Un plaer haver coincidit amb persones tan properes i entregades en la seva professió docent.